laatste dag!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Aaricia en Lichelle Breemen - WaarBenJij.nu laatste dag!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Aaricia en Lichelle Breemen - WaarBenJij.nu

laatste dag!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Aaricia en Lichelle

11 Augustus 2009 | Indonesië, Bali

hai iedereen

nou dat was het dan drie weken!!
het gaat echt heel snel voorbij!
nou ja gisteren zijn we wezen schoppen we hebben allemaal souverniers gekocht en zo het was erg gezellig.
vandaag hebben lekker niks gedaan gewoon een beetje rond gehangen!
Dimas en ik hebben nog even gezwommen die avond en zijn vriendin en aarcia zijn op onze kamer wat gaan doen verder heb ik niet zo veel te vertellen!!

groetjes lichelle

nou de spullen zijn allemaal weer gepakt en we kunnen niet geloven dat dit drie weken waren. we gaan morgen ochtend vroeg weg. vandaag zijn we lekker hier gebleven en gisteren hebben we leuke souverniers gekocht en gezellig gegeten bij de pizza hut.
we willen nog niet echt weg. maar goed.

tot snel.

• 11 Augustus 2009 - 15:42

Oma W.:

Ik weet niet of jullie dit nog lezen. Maar wij zijn harstikke blij dat jullie weer terugkomen. nogmaals een heel goede reis meiden. Tot ziens hier weer bij ons. hele dikke kussen van Oma.

• 11 Augustus 2009 - 16:52

Renske:

Zeker snel voorbij gegaan meiden!
    Goede terug reis en anders... WELKOM THUIS!

• 11 Augustus 2009 - 16:59

Erik & Nubia:

Beloven jullie wel nog wat foto's op deze site te zetten als jullie weer thuis zijn!

• 11 Augustus 2009 - 18:22

De Broer Van Je Oma.:

Wat zal ze blij zijn (Oma) als jullie weer lekker thuis zijn. Jullie zullen daar waarschijnlijk anders over denken !Leuk om jullie gevolgd te hebben en mooie foto"s gezien. Een onvergetelijke reis denk ik zo voor jullie. Goede reis terug !Oost West....Thuis best ! (Is het soms ook niet alles)

• 11 Augustus 2009 - 19:15

Papa:

Hoi Moppies,

Nou ik hoop dat jullie niet te hard geschopt hebben.
    Ben benieuwd naar de blauwe plekken.
    xxxjes en een hele goede en behouden reis

• 11 Augustus 2009 - 19:17

Papa:

en ook van mama en Tariq natuurlijk.

xxxxjes papa EN MAMA en Tariq

• 12 Augustus 2009 - 14:16

Lizette:

Jullie zullen nu wel in de lucht hangen, denk ik.
    Alvast WELKOM THUIS!

• 17 Augustus 2009 - 15:44

Birgitte:

Nou, terug van Thailand nog even de verhalen gelezen en foto's gekeken. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad. Dat duiken fantastisch. Wij hebben gesnorkeld en dat vond ik al geweldig en spannend.
    Meiden , bedankt voor jullie verhaal en foto's, wij vonden het heerlijk om mee te genieten! xx