winkelen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Aaricia en Lichelle
09 Augustus 2009 | Indonesië, Bali
7 augustus: zijn we wezen winkelen nou eigelijk moesten we even kijken of we wat leuks zagen en als we echt wat leuks zagen mochten we het kopen en en nou heb ik dus twee spijkerbroeken twee t-schirtjes een zonnebril een portomonee maar dat zijn geen kleren!! die avond zijn we uit eten geweest met de mensen die ook op pantia-mas bleven en natuurlijk met Evert Dayu en Dimas.
8 augustus: zijn we naar de watervallen geweest. het was er erg mooi. je kon er ook zwemmen maar het was ijskoud uiteindelijk zijn we er toch in gegaan. je had er ook een touw daar kon je aan slingeren en je dan laten vallen! 1 keer kwam ik plat op me rug terecht en dat deed wel een beetje pijn :(
vandaag gaan we lekker even uitrusten morgen gaan we nog meer schoppen!!:P
-xxxx-jes lichelle
PS: over het duiken, we hebben allebij een record verbroken. ik heb 20 meter diep gedoken!!!
wauw!! overmorgen gaan we gewoon alweer naar huis! niet te geloven dat er dan al drie weken voorbij zijn! het lijkt een weekendje:P
We zijn hier nog maar met zijn vieren, maar de andere twee mensen die hier verblijven zijn er alleen 's nachts. Dat is wel heel chill:P
morgen gaan we 's ochtends vroeg naar Den Pasar (geen idee hoe je het schrijft). daar gaanwe winkelen en dan gaan we naar Ubud. wat we dinsdsag gaan doen weet ik niet. misschien wellekker niets.
vandaag hebben we allemaal een rustdag. lekker relaxen met zijn allen. Lichelle gaat nu met Dayu zwemmen in de zee.
xx
09 Augustus 2009 - 08:58
Mama:
Hoi moppies,
uhh volgens ons gaan jullie woensdag pas vliegen dat is niet overmorgen!!!Kunnen jullie wel zwemmen met die tatoo's? Heerlijk lichelle alvast wat nieuwe kleren!Aaricia nog niets gekocht? of gaat dat vandaag gebeuren?
Hier is het kunstmarkt vandaag gelukkig is het mooi weer! gaan we straks even overheen slenteren!
xxxxjs en een dikke knuffel ook van papa en tariq!! -
09 Augustus 2009 - 09:34
Oma W.:
Wat leuk dat winkelen zeg en wat worden jullie verwend.Lekker hoor' Hier is alles weg. Ook vanmorgen de kip van de kukens het hok was opengegaan. Toen ik hem had heb ik hem in de schuur geloost en Oom Cor gebeld. die heeft me gelukkig geholpen.Nu meiden nog een paar fijne dagen en allemaal de groeten een heel goede reis terug en xx van oma. -
09 Augustus 2009 - 11:11
Renske:
Lekker dat shoppen. Doe je dat op een markt of is er een winkelcentrum?
Geniet nog van de laatste relax daagjes daar!!
xx -
09 Augustus 2009 - 12:52
Oma Van Breemen:
Hallo lieverds,
Nou wordt het echt af tellen hoor. Geniet er nog maar lekker van. Niet teveel kopen hoor want dan kan straks je koffer niet meer dicht. De groetjes aan iedereen daar en voor jullie twee een dikke kus.
Van opa en oma -
10 Augustus 2009 - 06:28
Loes:
Jeetje wat stoer die tattoo's, ben heel benieuwd hoe ze er uit zien! En allebei op zo'n gevoelige plek laten zetten. Tot gauw, x -
10 Augustus 2009 - 09:34
Papa:
Hoi Moppies,
Nou het schiet al weer op voor jullie (en voor ons ook :-) )Straks ie het hier weer gedaan met de rust en mag Tariq onze aandacht weer delen met jullie :-) Heeft ie een wat dubbel gevoel over :-). Gisteren was het kunstmarkt. Tariq Martijn en nog een jongetje zijn op een krukje gaan staan al roepend: Wie wil de titel horen voor 1 cent? Als mensen dan betaalden maakte Tariq scheetjes onder zijn oksel. Het gelach was niet van de lucht en ze hebben er 2 euro mee verdient. Lachen he. Als het goed is zijn jullie nu dus in Den Pasar. Zal wel lekker druk zijn daar zo, en een heel eind rijden. Want volgens mij doe jer er al gouw 4 uur over om er te komen. De dag schiet voor jullie al we op. Geniet van de laatste dagen daar en geef iedereen een knuffel van ons.
xxxxjes Tariq, mama en papa -
10 Augustus 2009 - 10:50
Tante Jeanne:
Gelukkig, dus jullie zijn nog wel van plan om naar huis te komen.Ik dacht:"Die zien we nooit meer terug!".Wat een vakantie zeg!
Thuis wordt het in het Drentse weer gewoon bruine bonen eten hoor!
Goede reis terug!
10 Augustus 2009 - 17:48
Mama:
hey schatjes
als het goed is liggen jullie lekker te pitten,moe van het shoppen!Is de lege koffer nu vol?
Geniet van jullie laatste dagje daar en geef iedereen een knuffel van ons.
slaap lekker
xx -
10 Augustus 2009 - 18:58
Erik & Nubia:
Dag meiden, nog 1 dag.... wat is dat snel gegaan zeg. Gelukkig hebben jullie wel lekker genoten! Goede reis terug naar huis alvast.
Saludos -
11 Augustus 2009 - 12:30
Lizette:
Hallo Lichelle en Aaricia. Nou dat zijn hele ervaringen die jullie meemaken, erg leuk en wat een mooie kleding. Maar zo'n tatoeage vind ik echt helemaal niks (nou ja errug lelijk, dus dat is niet niks eigenlijk), sorry hoor. Een hele goede terugreis en tot snel. xx Lizette -
25 Augustus 2009 - 20:17
Wim Tettero:
Een groot voorrecht dat jullie deze reis konden en mochten maken.
jullie zullen wel lekker verwend zijn geworden door Evert en Dayu.Een mooie herinnering. fijn voor jullie.
Lieve groet Wim