pantai-mas
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Aaricia en Lichelle
25 Juli 2009 | Nederland, Wezup
vandaag zijn we weer op pantai-mas gebleven waarschijnlijk gaan we morgen wat doen maar dat weet ik niet zeker. ik heb vandaag met Dimas de motor gewassen, en Aaricia is de stad in geweest we hebben net gegeten en het was heerlijk en nee mama ik heb nog geen rijst op!!
XXXXX lichelle
hallo allemaal..
we hebben vandaag heerlijk uitgeslapen en rustig aan gedaan, natuurlijk. :P
Martin is een meneer die via papa hier is gekomen samen met zijn vriendin. Ze zijn verloofd en ze gingen vanochtend naar jurken kijken, want die wil ze hier laten maken. onder het middag eten hadden we het erover en toen vroeg ze aan ons of wij bruidsmeisjes willen zijn. nou dat leek ons wel wat natuurlijk. Dus vanmiddag ben ik mee geweest om een jurk uit te kiezen en die wordt dan op maat gemaakt voor haar. De jurk is echt prachtig zelfs ik kan niet wachten totdat die gemaakt is:P
we hebben net lekker spagetti gegeten en we gaan even wat foto's hierop zetten en dan een filmpje kijken.
de spannende verhalen komen nog wel hoor mensen;) (hoop ik).
xx
25 Juli 2009 - 12:46
Erik & Nubia:
En zo maak je nog eens wat mee! Goedzo!
Erik & Nubia](we zijn de eerste!!!! Joehoe..) -
25 Juli 2009 - 12:48
Erik:
Als ik nu even koffie maak, zetten jullie dan ondertussen de foto's erop? Bedankt. -
25 Juli 2009 - 13:01
Aaricia En Lichelle Van Breemen:
nou ik doe mijn best maar het lukt niet helemaal. :S -
25 Juli 2009 - 13:07
Aaricia En Lichelle Van Breemen:
kan iemand ons uitleggen hoe we foto's erop kunnen zetten, want we snappen er niets van!:P
grtz Lichelle en Aaricia -
25 Juli 2009 - 13:54
Oooooo! Vrouwen! -
25 Juli 2009 - 14:27
Aaricia En Lichelle :
Lichelle en Aaricia -
25 Juli 2009 - 14:40
Peter:
Dag dames, zo te lezen hebben jullie het wel naar je zin daar! Ik heb fotoruimte toegevoegd voor 100 foto's, nog maar eens proberen dus... Als het goed is krijg je ook een mailtje dat je door moet sturen naar het actie mailadres. Dan krijg je nog eens ruimte voor 100 extra foto's kado! Succes ermee!!! -
25 Juli 2009 - 16:00
Birgitte En Cees:
Oohhh, ontuitstaanbaar hé als je iets op die computer wil doen en het lukt niet. Weet ik alles van, vraag maar aan David en Mats!!!!!
xx
25 Juli 2009 - 16:42
Peter:
Ik heb een handig handigheidje om handig foto's te uploaden naar je mailbox gestuurd, handig, he... -
25 Juli 2009 - 16:53
Handige Peter:
...en als je een nieuw bericht plaatst, kun je ook ergens het land kiezen waar je nu bent. Ook handig, he?! Misschien kun je dat ook nog wel veranderen bij je andere berichten! -
25 Juli 2009 - 17:34
Handig Peter! -
25 Juli 2009 - 17:38
Handige Peter:
Yeh foto's! Dat hebben jullie handig gedaan...
Yeh foto's! Dat hebben jullie handig gedaan...
25 Juli 2009 - 17:45
Oma:
Wat leuk die foto's bij die kraam is dat Dimas?Heb Mamma al een s.m.s. gestuurd. Die zit op de camping. Wat een heerlijk bed hebben jullie wat een luxe x Oma. -
25 Juli 2009 - 18:58
Irma:
Zo, dan is deze dag toch nog avontuurlijk geworden en dankzij een handige Oom tot een goed einde gekomen.Lekker uitrusten en zwemmen en ook nog eens op een prachtig resort is écht vakantie houden!!! -
26 Juli 2009 - 07:37
JCBM:
Ja hoor, de dames hebben op stand gevlogen met een Rolls Royce! Wat ziet het er daar mooi uit zeg en heeft Lichelle een privé zwembad? Wat een luxe zeg. We kijken uit naar nog meer foto's. Groetjes vanuit Wezup :-)
Jan, Coos, Benthe en Merle. -
26 Juli 2009 - 09:17
Janine:
Hey, Hoe is het daar nu? Wat leuk dat jullie bruidsmeisjes mogen zijn!! Zetten jullie daar ook nog even wat foto's van op? Hebben jullie een privé zwembad!?
Groetjes van ons allemaal -
26 Juli 2009 - 14:22
Lizette En John:
Nou, mooie foto's hoor! Met hoeveel mensen zijn jullie daar? En kunnen jullie ook nog een kort verslagje maken van de reis zelf, want wij zijn heel benieuwd hoe jullie dat ervaren hebben.
xxx -
27 Juli 2009 - 16:08
Tante Jeanne:
Was ik nou tòch maar met jullie meegegaan had ik jullie mooi kunnen uitleggen hoe je die foto's erop moest krijgen!!!!!!!!! maar gelukkig is het toch gelukt. Ze zijn prachtig maar wel meer bewegen dames want ik lees alleen maar "vandaag rustig aan gedaan, lekker geslapen enz."
Maar ach tenslotte hebben jullie vakantie.
Dikke kus
27 Juli 2009 - 20:11
Renske:
Laat ze maar kletsen hoor, over dat jullie ´lekker niets´ doen. Je moet eerst een paar dagen acclematiseren (hoe schrijf je dat nou weer) Daar weet ik alles van. Nou en die verhalen komen vanzelf, zo zie je maar weer, zijn jullie straks zomaar bruidsmeisjes. Hoe gaat dat daar zo een bruiloft???
Ik ben benieuwd.
De foto´s zien er heerlijk uit! Goed van die Handige Peter.
xxxx -
29 Juli 2009 - 13:45
Oma Van Breemen:
lieve meiden ik zie wel dat jullie het daar goed naar je zin hebben.Wat een mooi huis heeft Evert daar neergezet. En wat een gezellige slaapkamer.Geniet nog maar lekker.EN EEN DIKKE KUS EN KNUFFEL VAN oPA EN oMA.