volgende dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Aaricia en Lichelle
24 Juli 2009 | Nederland, Wezup
vandaag hebben we helemaal niks gedaan, alleen maar gezwommen en gegeten en zo blijft het de hele dag.
ik weet niet of we morgen wat gaan doen maar dat vertellen we dan wel toch?
verder gaat hier alles goed we hebben net gegeten.en ik ben van plan om zometeen weer te gaan zwemmen want ik zweet me tepletter.
-XxxxxxX-jes lichelle
24 Juli 2009 - 07:07
Coby:
ja, ja, ook hier is het zweten hoor, erg benauwd; gaan zondag ook lekker op vakantie, maar niet zo ver weg. Fijn dat de reis zo goed is verlopen.Nou meiden heel veel plezier nog daar, en ook wij volgen jullie.
Kusjes van Peter en Coby -
24 Juli 2009 - 07:09
Oma:
Nou Lichelle niet te veel eten hoor . Want dan blijf je straks lekker drijven en wordt je nog dikker van het luieren. xx voor AAricia en jou. Hier giet het.doei -
24 Juli 2009 - 07:12
Oma:
Lichelle dat zijn Coby haar hormonen hoor.x -
24 Juli 2009 - 08:31
Merel:
Wat heerlijk, niets doen dan eten en zwemmen omdat het zo warm is! Dat is nog eens vakantie ;) XXX -
24 Juli 2009 - 08:45
Mama:
o deze had ik nog niet gezien!
kon me al niet voorstellen dat jij nog niet in het zwembad zou liggen! Doe je wel rustig aan? Even goed wennen he anders gaat het fout!!
xxjs en de groetjes daar he -
24 Juli 2009 - 11:40
JCBM:
Hallo, hier bericht uit Katwijk! Hadden het hardstikke druk met vakantievieren! Wat heerlijk hè luieren en zwemmen. Geniet er maar lekker van. Volgende week begint ook onze vakantie ook, lekker luieren en zwemmen. We kijken wel uit naar de spannende verhalen, oerwoudtochten en diepzee-avonturen. Kom op. laat papa en mama maar een beetje schrikken.
Groetjes
Merle, Bente, Coos en Jan XXXX